Tips til at udnytte træningstid

Logistikken i en internet forretning ikke giver mulighed for en masse personlig træning eller støtte på grund af omfanget af operationen. Alternativt er der masser af seminarer, konventioner, telekonferencer, lyd- og uddannelsesprogrammer kan udnytte tidspunktet for lærere og studerende.

Som lærer, fik jeg betalt for at levere lektioner. Det var op til de studerende til at tage teorien og finde ud af, hvordan du bruger den. Nu betalt studerende store bukke for masser af teori og lidt praksis. Jeg blev betalt langt mere til at levere langt mindre end hvad jeg vil foreslå at du nu.

Ville du enig i, at uanset hvilken virksomhed du vælger at gøre der vil være en form for forskning, gennem erhvervelse af viden, eller uddannelse involveret? Om du vælger at bruge organiseret metoder til viden levering eller ej, uddannelse er tilgængelig til at lære hvad man skal tænke, og hvad gør i den virksomhed, du vælger. Men for at måle værdien af teorien lærte og hvad man skal gøre med det, en sammenligning kan hjælpe med at identificere forløbet frem mod dit mål.

Hvis du vil bruge en matematisk metafor, er enkelhed den laveste fællesnævner. I internet-forretning, ville jeg kalde enkelhed den mindste mængde af penge betalt for at generere en strøm af indtægter eller i dette eksempel en base line til sammenligning.

Nogle virksomheder tilbyder en sammenligning med konkurrenternes hovedsagelig fordi deres indsats er fokuseret på hvordan man kan levere oplysninger om deres bestemt vare eller tjenesteydelse. Nu enhver virksomhed, som du bliver introduceret til repræsenterer et valg at deltage eller ikke og understøttes af en række forskellige træningsmetoder. Så, hvad er så er indikatorer for internet base line mulighed for sammenligning?

Nå, ligesom et kursus har det at have faste omkostninger. Det har til at levere uddannelse. Det har til at vise dig, hvor du kan konfigurere merchant regnskaber, der er private, internationale, i din kontrol, og kan bruges til business produkter eller tjenester, du vælger at sælge, med eller uden mulighed for du overvejer eller er allerede en del af. Derudover har det at have potentiale for indkomst.

Hvad mere kan man bede om? Hvad med en lav risiko, lav pris, simpel objektive metode til at træne og forberede dig selv og dine affiliates til internet business building. Med andre ord, direkte en anden strøm af indtægter og indirekte uddannelse og base line for sammenlignende analyse af din lang sigt business bygning portefølje.

Den hårde del i alt dette er, at linjen base for sammenligning er efter alle bare en af mange tilbud derude. Det ser ens ud. Det ikke holder ud og sandsynligt, vil ikke du vide for sikker indtil du prøve. Heldigvis, jeg har fundet en og hvis du ønsker linket bare spørge mig i en e-mail. I den mellemliggende tid, holde et kig for tilbud, der ikke har tilbagevendende månedlige gebyrer og synes at reducere tidsforbrug i forvaltningen samtidig øge tid for forfremmelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.