Sund amning Tips til dig og din Baby

Vi har alle hørt debat. Bryst fodring vs formel. Men hvorfor siger de fleste mennesker, amning er bedst for din baby? Fordi denne naturlige mors mælk er genetisk den bedste mad til din baby. Dette er måde Gud designet til tingene til at fungere.

ønsker du en mere videnskabelig grund? Okay, for en, de komplekse fedtstoffer, der er rigelige i human modermælk er afgørende for hjernens udvikling og kan have en effekt på dit barns intelligens, som de bliver ældre.

Ammeperioden er ti gange mindre tilbøjelige til at blive indlagt med gastro-enteritis i de første måneder end babyer, der er fodret formel.

Ammeperioden også få immuniteter fra et væld af andre infektioner.

Her er nogle af de begreber du ikke kan allerede kender. “Foremilk” den tyndere mælk, der først kommer fra brystet, når du begynder at fodre din baby. Dette er for quenching baby’s første tørst. “Hindmilk” er den mælk, der kommer senere under fodring af din baby. Hindmilk er meget mere fyldet og indeholder alle de næringsstoffer din baby har brug for at forblive raske.

Ammeperioden behøver sjældent andre drikkevarer og kosttilskud, fordi deres mor har allerede givet dem hvad naturen bestemt for dem at have og har brug for.

Hvad er det for mig som en mor? Der er intet at sammenligne limning og nærhed med din baby, der er forårsaget af dit valg til at amme. Det er en fantastisk fornemmelse at vide, at du gør hvad der er bedst for din baby.

Babyer har brug at være tæt på deres mødre. De har brug for fysisk kontakt. Amning er en af de bedste typer af fysisk kontakt kan man med din baby.

Det er også en hele herligheden lettere end flaske-fodring! Ingen feeds at blande, ingen flasker varme eller sterilisere. Din modermælk er altid tilgængelige, allerede sterile og allerede bare de rette temperatur til din baby.

Her er en reel favorit blandt alle kvinder der ammer. Mange kvinder tabe sig mere let efter fødslen, hvis de vælger amning over sutteflaske.

Et andet stort spørgsmål er beviser at amning reducerer din risiko for brystkræft.

Hvad hvis jeg har problemer amning? Enten din børnelæge kan hjælpe dig eller der er amning rådgivere kan du finde i dit område eller online, der kan hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte have.

Hvis du har ømme brystvorter eller din baby er ikke at få nok mælk, kan det være din placering. Dit barns mund bør dække alle af areola, især del lige under areola. Sutte på bare brystvorten vil beholde barnet fra at få nok mælk og vil gøre dine brystvorter meget ømme.

Kan jeg give min baby en flaske til tider og amme på andre tidspunkter? Det anbefales ikke. Flaske brystvorter er lettere for barnet at sutte på, og de vil få dårlig amning teknik, som igen vil få dem til at være mindre sulten eller ikke få nok mælk fra amning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.