Gøre din hjemmeside noget værd at vende tilbage til

Jeg er ingen Internet “Guru.” Jeg håber, at ~ hvis jeg besøger din hjemmeside ~ jeg finder 1., hvad jeg leder efter, og 2 en grund til at vende tilbage til dit websted på et andet tidspunkt.

Mens dette kan flyve over for mange, der ved meget mere om Internet markedsføring end jeg nogensinde vil, håber jeg at opmuntre dem, der måske ~ har en lille virksomhed eller personlige hjemmeside der ~ føler at de har undladt at nå ud til masserne.

Forstå venligst, at dette er min mening kun. Indtil og hvis jeg få nogle tilbagemeldinger til at overbevise mig om noget andet, vil jeg uden tvivl holde det 🙂

Anyway, jeg websites at giver mig en grund til at bogmærke dem. Ligesom de fleste surfere leder jeg efter den perfekte bølge. Okay, selvom jeg aldrig vil finde det, ønsker jeg stadig at fange en stor en.

Måske, jeg er også interesseret i at gøre lidt ~ eller en masse af penge ~ arbejder på min hjemmecomputer? Hvis ja, har jeg nok været skuffet flere gange allerede. Jeg ved, at jeg sagde til mig selv, “Jeg vil aldrig prøve noget som dette, igen, nogensinde! Flere gange…”

Men ~ selvfølgelig ~ jeg gjorde. Indtil jeg endelig fundet et par af “Brugere”, gudskelov jeg bare at jeg ikke gjorde beskidt op min hjemmeside eller plette min omdømme ved at fastlægge “Tabere” på andre mennesker. Dette, jeg er taknemmelig for, selvom jeg vil indrømme, at jeg var fristet ~ før jeg fast besluttet på at de ikke leverer hvad jeg troede at de havde lovet. Jeg mener, hvis vi “Rip en person i cyberspace off,” kan vi aldrig have en chance for at betale ham eller hende tilbage.

Da jeg var mediterede hvor hen til indhylle ~ op denne korte artikel, jeg gik udenfor på terrassen. En ivrig egern havde fundet og djævelsk åbnet begge ender af en fem pund pose af vilde fugle foder. Ved første var jeg skuffet. Nej, var jeg pissed! Det var en rod! Så en lille spurv kom ~ landing lige for mine fødder ~ overveje solskinstimer, eller ikke behandling var besværet værd. Hvis belønningen var i perportion til risikoen. Hun kiggede rundt for måske et minut før de beslutter jeg var sikker. Hun hoppede i at begynde ~ med men en lille peck ~ at smage hendes opdagelse.

Jeg indså, at første gang besøgende til mange hjemmesider skal føler på samme måde. Spurven forsøge ikke at forbruge alle frø inden afrejsen. Jeg ved endnu, at hun vil vende tilbage. Jeg tror endda, at hun vil invitere andre til at dele i hendes lykke.

Er ikke så præcis, hvad mange af os håber for vores hjemmesider? At vi laver vores hjemmeside noget værd at vende tilbage til?

Russ Miles er en kreationist. Han har lavet og vedligeholder en stadigt skiftende hjemmeside Samtidig forståelse for, at ikke enhver person, der besøger vil finde den ørken, som de søger, forsøger Russ at tilbyde en skiftende menu, der kan tilfredsstille de forskellige lyster af varieret besøgende. Forfatter til to poesi bøger, Beacon © og mangler ©, Russ har for nylig offentliggjort en thriller mysterium roman, For salg af ejere: FSBO ©, som er tilgængelig på Amazon, Barnes & Noble, og andre fine boghandlere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.