Baby bevis dit hjem – stillede ofte spørgsmål

Holder din baby sikkert på alle tidspunkter er en af dine største bekymringer og ansvar. Der er så meget at overveje, og det er meget nemt at overse noget, der kan være temmelig indlysende for nogle, men flygte andre. Ting som der dækker stikkontakter, opsættes baby låger og dreje pot håndtag på bagsiden af brændeovnen er omtalt i denne artikel og præsenteres i en spørgsmål og svar-format.

Q.Hvad er den bedste måde at tilgang baby-proofing vores hjem?

Den bedste måde er at se dit hjem fra øjnene af dit barn. Det anbefales, at du komme ned på dine hænder og knæ og kravle rundt dit hjem. Dette vil gøre det muligt for dig at se farer du ikke måske har anerkendt i deres fulde højde. Stikkontakter på baby’s reach eller er der elektriske ledninger hængende ned, at dit barn kan trække eller få sammenfiltrede i? Gør dine møbler har skarpe hjørner? Er der værdifulde elementer på dit barns niveau, der bør sættes uden for rækkevidde?

Q.Hvad er de mest farlige situation for min baby?

Enhver situation, der sætter dit barn i fare måde er den værste situation for din baby. De mest farlige situation for din baby kvælning eller noget, der kan få ham til at stoppe vejrtrækningen. De mest farlige situation for dig baby er en, der har forårsaget en skade, der kunne have været forhindret.

Q.Hvad er nogle ting jeg skal overveje, når jeg er baby-proofing vores hjem?

Der er mange ting at overveje. Din baby er en hurtig mover, så det er aldrig virkelig sikkert at forlade ham uden opsyn, hvis det overhovedet er muligt. Overveje at sætte op alle værdigenstande og knuses varer uden for rækkevidde af din baby. Noget, der er lille nok til at passe ind i hans mund bør fjernes. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt nogen ét element er lille tage nok til at passe i babyens mund og udgør en kvælningsrisiko en tom toiletpapir roll. Hvis det passer inde i røret gå i munden og eventuelt skade ham.

Q.Hvorfor skal jeg baby beskyttelsesdøre?

Baby beskyttelsesdøre kan placeres i døråbninger eller øverst og nederst på trapper. Portene kan forhindre din baby kommer i køkkenet eller badeværelset. De kan også forhindre din baby fra tumlede ned ad trappen eller op ad trapperne og falder. Trådnet eller huller i porten skal ikke være stor nok for din baby at sætte hans tæer gennem for at klatre porten. Gates nu gøres for at drive håndfri- eller én hånd. Der er porte med barer gå lodret i stedet for vandret reducere chancerne for dit barn at være i stand til at klatre porten.

Q.Hvad er stikkontakt covers eller låse?

Stikkontakt dækker look som plast propper når de er indlagt og forhindrer din baby fra stikning hans fingre eller noget andet i forretningen og få et alvorligt chok.

Stikkontakt lås plader kan erstatte typisk afsætningsmuligheder og for at indsætte noget i stikkontakten i stikket er at være indsat og vendte.

Q.Det blev foreslået mig, at jeg har motion alarmer på vores døre og vinduer, hvorfor skulle jeg have dem?

Nogle børn er meget aktiv og kan gøre ting, du ville være meget overraskelse om. Børn har været kendt for at åbne vinduer og falde gennem skærme og blive alvorligt såret. Der er mange nyhedshistorier hvor småbørn har fået om natten og at deres forældre åbne døren og gå udenfor. Nogle findes vandre rundt og andre er ikke så heldig. Nogle windows kommer nu med en mekanisme til at forhindre, at vinduet åbnes mere end en tomme eller to. Alarmerne vil advare dig om i døråbningen og du kan gribe ind, før der sker noget tragisk.

Q.Hvad slags baby-proofing produkter er tilgængelige?

Der alle former for babyprodukter tilgængelige, og de fleste er rimeligt prissat. Der er bevægelsessensorer, corner puder for skarpe hjørner på møbler. Der er stikkontakt covers, skab og skuffe låse af forskellige typer og ledningen retraktorer for persienner.

Q.Er der noget tilgængelig for at beskytte min baby fra at komme mellem gelænderet indlæg?

Der er netting tilgængelig, der kan fastgøres med skruer, der vil forhindre din baby fra at komme mellem gelænderet indlæg. Dette produkt er lignende til dæk netting tilgængelig for udendørs dæk.

Q.Findes der baby proofing tjeklister?

Ja er der baby-proofing tjeklister til rådighed. Du kan finde dem online, og de kan udskrives. Speciale butikker, hospitaler, og børnelæger er alle mulige kilder til sådanne checklister.

Q.Hvordan kan jeg baby bevis for min børnehave?

Du kan baby bevis din Planteskole ved at holde din babyseng fra windows og blinds snore. Sætte outlet beskyttere på alle forretninger. Gøre visse at klæde din baby i sveller i stedet for at bruge tæpper. Når din baby begynder at sidde op sted madras i den laveste position. Læg ikke udstoppede dyr eller puder i bås med dit lille en, de kunne nestle til dem og blive kvalt.

Q.Hvordan kan jeg baby bevis mit køkken?

Læg alle rengøringsmidler eller kemikalier op ud af rækkevidde af din baby. Sørg for, at alle skuffer og skabslåger. Mens madlavning læg pot alle håndtag mod bagsiden af ovnen. Tillad ikke elektriske ledninger til at hænge over tællere, hvor dit barn kan trække på dem. Endnu bedre, hvis det er muligt medmindre du fodre din baby holde ham ud af køkkenet.

Q.Hvordan kan jeg baby bevis for min bil?

Du kan baby-bevis din bil ved at sikre autostol din baby vil ride i er installeret korrekt, og at det er den rigtige for din baby. Fjerne alle løse genstande, der kunne blive missiler i en crash eller hurtig stop, og placere dem i bagagerummet.

Afslutningsvis

Den nederste linje i baby Korrektur dit hjem og din bil er at være opmærksomme på, at de mest almindelige ting kan være farlige for en baby eller lille barn. Du kan få en tjekliste med ting at kigge efter, når baby-proofing hjemmet. Window blinds ledninger skal forkortes og afsætningsmuligheder, bør være omfattet. Kig på dit hjem og bil gennem dit barns øjne, kan du blive overrasket på farer du går glip af, når du søger fra voksenhøjde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.